Volpa “Begeleiding bij Scheiding” is opgericht door Arnoud Vos.

Arnoud is een deskundige en ervaren financieel professional die zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in de begeleiding bij scheiding.
Zijn manier van werken kenmerkt zich door rust en duidelijkheid. Prettige eigenschappen in de vaak emotionele fase van scheiden.

Arnoud is in staat om goed naar beide ex-partners te luisteren en hiermee de verschillende belangen en rechten inzichtelijk te krijgen.
De begeleiding stemt hij af op de behoeften. De insteek hierbij is dat beide ex-partners gezamenlijk deelnemen aan de gesprekken. Indien de omstandigheden dit lastig maken kan de begeleiding naar wens worden afgesproken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om je als één van de ex-partners door Arnoud te laten begeleiden. Om de kwaliteit te waarborgen is Arnoud ingeschreven in het Register Financieel Echtscheiding Adviseur (www.rfea.nl).

De begeleiding van beide partners omvat het vastleggen van het ouderschapsplan, het regelen van de financiële zaken en het opstellen van het echtscheidingsconvenant. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de scheiding ook daadwerkelijk bekrachtigd wordt, via een advocaat, bij de rechtbank. Begeleiding van één van de partners is maatwerk en wordt ook op die manier ingericht.

Klanten vertellen over Arnoud.